Les om Beate og hennes hunder

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRONVALLAREN PRIMUS MOTOR

 

 

Far: GK VALLH PR

ERYRI ROI

REGV1256/2005

 

Mor: GK VALLH PR

COOKIE
REGV1755/2006

 

Primus er blitt 1 år.

 

Tenke seg til hvor fort tiden flyr, nå er det allerede gått 1 år siden Primus gutten ble født.

Vi er nå godt i gang med lydighetstrening, etter en vinter med masse snø og vanskelige forhold er nå

endelig våren her med nok av treningsmuligheter :).  Vi trener oss frem mot en kl 1 nå på forsommeren, og han ser ut for å være en treningsglad gutt, heldigvis :).

    

 

Primus vokser

Ja, nå er han blitt 9mnd, en riktig fjortis, har skikkelig tro p seg selv:)

han har mye å holde styr på om dagen, men er en reser på å jobbe når han blir bedt om det. må bare komme i rett spor så er det full rulle :) han er rett så mye å styre om dagen , men det er en del av oppveksten til riktige gutter:) masse hormoner suser rundt i det pene Primus hode, haha

er heldig jeg som er innhaver av slik en sjarmerende kar:) Han er virkelig en drøm denne hunden::)

 

 

 

 

 

PRIMUS 8 mnd

Primus vokser , men ikke så veldig. Tror ikke han blir så veldig stor gutt, men han er en veldig fin gutt det er sikkert. Er i full gang med trening nå, masse grunnøvelser , med tanke på hva som kommer senere i øvelser.Som fri v/ fot jobber med å bevege bakpart, konsentrasjon utholdenhet, apport, ja det er mye å  jobbe med . Viktig å tenke på at det er mye for en ung hund så ikke holde på med for mye på en gang .samtidig som det er viktig å komme seg videre i øvelsene så en ikke blir stående i startfasene for lenge, har en tendens til det jeg, kommer meg liksom ikke ut av de, men er veldig bevist på dette nå, sitter øvelsen ca 80% så drar jeg på.:)  Elsker denne innlæringsfasen av unghunder , kan liksom ikke legge fra meg treningen, er i tankene hele tiden deilig å være der igjen.:) ÅÅÅÅ det er sååååå gøy I LOVE IT:)

 

 

 

 

 

Han er helt skjønn lille Primusen min:) Er en veldig aktiv valp, men også veldig konsentrert, sitter som en prest med kontakt og lar seg ikke forstyrre av noe når han "jobber". Der er se på mamma leken, legge seg ned ,sitt, flat dekk ,(hode ned)  gå på siden leken som vi leker med(jobber) med om dagen, har ingen kommando på noe. Han er super flink til disse tingene , ,han elsker mat, så om han får velge mellom leke og gobit er gobit favoritten ,foreløpig da:) leken er min favoritt ... så det er vel fare for at det smitter over etterhvert tenker jeg.:) Så langt Primus nå 3,5 mnd superfornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                         

 

 

 

 

Velkommen til oss
 

BEATES-HUNDEHJØRNE