Les om Beate og hennes hunder

   

 

 

 

 

 

                            

 

 

ZAS

 

våren er her :)

Hei og hopp nå er endelig våren her, og etter en laaaang vinter er nå treningen i full gang.

Primus ,minstemann er den jeg nå trener lydighet med , og det masse som skal læres:)

Elsker igrunnen denne fasen med hund, trene inn masse nytt, kjempegøy og spennende.:)

Men det er jo også en slags vente tid, iallfall til vi er start klar i kl 1. Og det håper jeg blir i løpet av våren:)

Duracell skal også trenes i rundering, gleder meg masse til det, bortsett fra at jeg er livredd orm, og ikke tør å gå i skogen etter 30 april:) men det går vel seg til. :)

 

 

.....

SÅ VAR DET PLUTSELIG JUL.

Ja, tiden flyr, og hunder vokser, de vokser noen ganger alt for fort:) vi har hatt noen kjempefine treninger sammen med noen kjempelinke folk:) så da blir vi sikkert kjempeflinke til slutt hahaha, har du trua ... ja da  skal du se. Mye god humor og masse positive mennesker som  virkelig bryr seg om hvordan jeg og min hund utfører øvelsene våre , er med å gjøre treningen helt fantastisk bra.

Det handler om å se hvor en til hver tid er i løypa, ja om en ikke blir verdensmester ... ja så har vi det i allefall helt super dupert på treningene, og det er jo en stor del av hundeholdet,  vi løser og roser ,alle får sitt, kjempegøy..

Primus er i full fart inn i fjortis alderen, sjarmerende det da, bare en er våken..:) til tider ikke fult så sjarm. men det går seg til :) duracell er propell, trener litt , koser seg masse.

 

 

 

 

 

 

NYTT PÅ NYTT:

 

 

Nå var det lenge siden her var skrevet noe:) siden sist har jeg fått meg ny bil:) JUHU en land rover defender

skikkelig tøff. Så nå har Primus og Duracell det som plomma i egget:).  Primus har nå rukket å bli 8,5 mnd og vi er i full gang med trening. En riktig kul kar dette her. Duracell har jeg ikke trent på en stund,har vell kommet frem til at han er ikke glad i konkurranser, og det er jeg :) så da er ikke motivasjonen til trening så høy ,og jeg har valgt å bruke tiden på Primus, ikke at jeg ikke skal gjøre noe med Duracell, jo da han skal også få trene det er han jo glad i. Men med full jobb og mørketid er det ikke så mye tid, og det er mye som skal inn i lile Primus hode.:)

 

.

 

 

 

 

 

 

Nyheter

 

Jeg har bestilt meg ny valp!! uææ , må ha noe å konkurrere med. Jeg gleder meg som en gal:)

 

Det blir en ny KRONVALLAR ,kombinasjonen har hvert gjor en gang før, men de er ikke så gamle enda så det er litt tidelig å se hvordan det blir. Men faren er Eryri Roi, en hund jeg falt veldig for,han er bare helt skjønn inni hodet sitt denne karen og ikke så værst uttapå heller:). Det er gjort en del parringer med han og de hundene jeg har sett og vet om etter han er veldig stabile og fine hunder.

De er arbeidsomme, førerrettet, lydhøre og samtidig selvstendige. Så jeg håper å finne dette i min valp også:) Mor  er Cookie en fin,fin gjeterhund som er frisk og rask, også hun ganske selvstendig.

Dette tror jeg blir en aldeles fin,fin lydighetshund.:) Jeg gleder meg.

 

Hei hurra ,nå nærmer det seg valp. Er leveringsklare 020509, det skal bli saker det:).Det er 3 stk hanner, så det blir spennede uker fremover nå,  hvem av de det blir som kommer til Grimstad. Gleder meg skikkelig, må si det er lenge siden jeg har vært så klar for valp veldig morsomt:).

 

17.04.09

Ja nå vet jeg hvilken valp som blir min:) Jeg var så heldig å få den jeg hadde håpet på hele tiden!!! Hurra !!!det er ikke en selvfølge det når en ikke har første valg,men nå ble det sånn:) han skal hete Primus Motor og han er sååå skjønn :) skal hente han første helgen i mai. Gleder meg vannvittig, men først for tur nå er skarverennet:) det er til helgen, mye gøy nå for tiden :) livet er herlig!! Tjo hei

 

 

 

Kronvallaren Primus Motor

 

04.01.09

Ja , nå er Primus i hus:) dette lover bra her er iverfall motet på plass:) Han har nå hilst på alle de andre hundene våre pluss katten noe som gikk veldig bra, han er en trygg liten hund som biter meg nesten ihjel:) kommer bakfra og bare setter de små sylskarpe tennene i deg.Hysteriskt vondt!!!:)  han har et bitt som envær ipo trener skulle ønske seg.:) Så dette blir nok noe å bryne seg på he,he. Sover hele natten og tisser ute det er flink liten gutt det. Duracell syntes han er litt ekkel enda,men har lyst til å leke innimellom så det blir nok stas bare han blir litt større.:) Forøvrig bruker nå alle i huset tykke tovet tøfler:)"Vi kan være gode venner, men ikke prøv deg, jeg er sjefen i huset og vil alltid være det prrrrr"

 

4 juni 2009

Ja nå vokser han til lille Primus, i går var vi hos vet, og tok vaksinen

han er 3 mnd nå. ser ut til å ha det en kan ønske seg av en valp:)

Han er helt konsentrert når vi "jobber" , og helt totalt vill og gal når det passer han:) he,he han har en veldig skarp lyd også noe han spiller på:) gjør alt for å få han til å slutte å bjeffe. Nei, her er jeg faktisk veldig flink :) ikke skrike seg til noe som helst... gleder meg til tiden fremover med han, tror det kan by på mye morro:)

 

 

 

 

 

 

Velkommen til oss
 

BEATES-HUNDEHJØRNE